Приключи „Месец на децата в музеите на Пловдив“! Време е за награди!

1.3.2021 г.

Приключи вълнуващия месец февруари, посветен на децата в музеите на Пловдив! Интересът беше огромен, емоциите от преживяването също.

Както знаете, за инициативата на община Пловдив и пловдивските културни институти „Месец на децата в музеите на Пловдив“ бе отпечатана специална картичка, която желаещите получиха при посещението си в обектите.

 

Децата, които са събрали 6-те печата вече могат да получат своята награда! Те ще посетят безплатно през месец март детски спектакъл на Опера Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“ или представление от програмата на Кукления театър.

Ето и регламента!  

 

От днес – 1 март, срещу представения талон с 6 печата на КАСАТА на Държавен куклен театър – Пловдив, адрес:  ул.Хр. Г. Данов № 14, може да получите 2 броя безплатни билети – 1 за детето и 1 за придружаващия родител. Вижте първите дати:

На 13 март 2021 (събота) ще се играе театрално-музикална приказка за деца "Кученцето, което не можеше да лае", началото е в 16.00 ч., продължителност 45 мин.

На 14 март 2021 (неделя) ще се играе куклен театър за деца "Дядовата ръкавичка" – началото е в 16.00 ч., продължителност 40 мин.

Тел. каса: +359/32/ 62 32 75

e-mail: kasa_pptheatre@abv.bg; pr_pptheatre@abv.bg; pptheatre@abv.bg

 

От днес – 1 март, срещу представения талон с 6 печата на КАСАТА на Опера Пловдив в Дома на културата „Борис Христов“ на ул. Гладстон 15, децата получават безплатен билет за спектакъла „ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО ЗА ДЕЦА“, който ще се играе на 7 март (неделя) от 11 часа в Дома на културата „Борис Христов“.

Съгласно условията, награди от Община Пловдив са осигурени за първите 70 деца, които разменят картичките с печати за безплатен билет на касата на Опера Пловдив!

Родителите, които желаят да придружат детето на спектакъла, е нужно да закупят редовен билет!

Билетна каса: 032 62 55 53, 0877 633 813, pr@operaplovdiv.bg